Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Saturday, November 21, 2015

benda paling ai menyampah kat malaysia

Hai uolls.

Ai nak tanya sikit. Benda apa yang paling korang menyampah rasa nak mencarut '%&-£#£@*  pasal Malaysian people ni? Cer bagitau sikit. Hmmmm...ai rase sumer orang pun akan kata benda yang sama macam ape yang ai nak tulis pasni. Terpanggil nak sentuh isu ni sebab tadi ternampak satu quote twitter brother ni kat pesbuk. 

Pinjam quote bro ye jap πŸ˜‰

Haaa...sape setuju dengan ai and brother ni angkat tangan cepat! Yup..benda ni paling ai menyampah sangat ngan orang-orang kita ni. Susah sangat nak bagi signal da kenapa. Menyusahkan orang lain okeyh. Apa guna pakai keta mahal puluh ribu sekali pun tapi signal tak reti nak pasang. Grrrr.... 😑😑 

Kite dok syok bawak berhemah pun, tapi disebabkan ada orang yang macam ni la boleh sebabkn berlaku banyak accident korang tau tak. Kalau sempat orang belalang nak brek takpe ag. Kang kalau tak sempat brek, tersondol bonet keta ekau tau pulak marah. Pastu siap ade undang-undang kalau berlaku accident sondol keta dari belakang, mesti orang belakang yang salah. Alasannya tak menjaga jarak yang selamat. 😒😒

Esepcially yang buat camni orang yang teksi dengan yang bawak keta import. Memang perangai serupa #£&+%£*@. Hahaha ai bukan prejudis ye. Tapi ikut pengalaman yang ai sendiri penah alami taw. 

Sape penah kena camni, pliss share sikit cara nak nasihatkan orang cenggini.. 😊😊


2 comments:

DRAMATIC UNIQ said...

memang pun....!!
bab bagi signal ni ramai yang tak reti bahasa.. geram betul.. :(

bukan boleh patah jari tu pun kalau tekan signal tu.. haiiihhh...

jalan-jalan singgah sini..
happy blogging... :)

Ziera Ieyah said...

Tau takpe. Kite same. Sep sikit! πŸ™‹