Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Tuesday, March 10, 2015

jom rehatkan muka dengan mask dari korea!

Fuh berhabuk gile da belog ni. Fuhh! Fuhh! Hehe lame betol tinggalkan dunia belog ni. Maaf ye belog ku sayang.

Maaf ler bizi sesangat nak handle keje sekarang ni. Banyak betol benda jadik lately. Ade yang masuk keje seminggu dua pastu cabut, sebulan dua pastu berenti ag. Pehh penat gile nak cover keje yang pending pending tu. Abes tegang sumer urat-urat muke ni. Rasa macam nak amek short vacay je nak release sumer penat lelah. Sampai kekadang rasa nak berenti pun ade jugak. -_-"

Eh, baru je pasang niat cenggitu tetibe bos bagi pulak benda alah ni. Haiisshh, cam tetau je i stress taw boss ni. 

made in korea

Bos ai pegi korea bercuti satu family masa chinese new year aritu. So, dy belikan sumer untuk staff dia. Hihi. Tenkiu boss.


Disebabkan beli dari korea tu yang semangat gile nak pakai. Yela, mane tau kot-kot lepas ni jadik cantik cam retis korea lak kan. Hihihi. 

Ai terus google ape benefit nye pakai mask ni. Eksaited punya pasal. Hihi. Antara kebaikannya, untuk moisturized kand kulit muka, anti-aging dan siap untuk memutihkan lagi taw. Kelasss uolls!

Kalau kekorang ade yang rase nak try jugak mask ni, cer try pegi kat www.beushop.com.my. Pun ade jugak jual kat situ taw, tak payah susah-susah nak pegi korea da. Hehehe.

Okay la. Ai nak try mask ni dulu. Mane tau pasni leh cantik jelita cam retis korea si hyuna ke, lee hyori ke. Hikhikhik. 😁😁 Adios! 


2 comments:

yaya cendana said...

assalamualaikum...blogwalking sini...yaya dah follow sini. harap sudi follow yaya semula. terima kasih :)
www.yayacendana.com

Ziera Ieyah said...

Hai. Slm kenal jugak. 😊