Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Sunday, November 9, 2014

Exam online pegawai PTD M41(part 2)

Salam.


Hai semua. Ingat lagi tak entry lepas yang cite pasal experience jawab soklan exam aritu? Alaa tak ingat? Takpe takpe. Korang scroll entry bawah ye kalau nak tau. 

Ektuali, reult exam ni keluar 2 hari lepas exam tu je. Exam 1hb tup tup result keluar 3hb. Tau result keluar 3hb tu pun sebab kengkawan semua pos status kat pesbuk hehehe. 

So, zira terus la p cek kat laman web spa...tapi sampai ke petang server busy je. Mungkin semua pun dok sebok nk cek result memasing tu yang bizi kot. So, tunggu pagi esoknye baru boleh cek.... And the result is:



TIDAK BERJAYA! erk..takde rezki nampaknye. Hihi takpela...taun depan boleh cube lagi kan. Korang-korang ade yang lulus tak? Tahniah la ye... Errr korang yang lulus tu boleh laa share tips-tips untuk lulus ujian exam ni kan. 😊😊 Buat yang tak berjaya tu takpe, taun depan kite cube sesama lagi k. 

Sekian. 

No comments: