Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Saturday, March 1, 2014

Rezeki tu ada di mana-mana

Salam.

Haii uolls!!. Percaya tak rezki tu ade di mana-mana. Yup. InsyaAllah. Zira pecaya kita tak akan mati kebulur kat bumi Allah ni. Bumi DIA ni kan luas. Sedangkan ulat dalam batu pun boleh idup, apetah lagi kite manusia yang ade kederat 4tulang kerat ni. Selagi ade usaha dan tawakal, insyaAllah...Tuhan takkan biarkan hamba-hambanya.



''Barangsiapa yang betaqwa kepada Nya, nescaya DIA akan mengadakan jalan keluar baginya, dan memberi rezeki dari arah yang tak disangka-sangka"


Opps...lupe nak bagitau. Zira da berjaya  jugak bukak satu online shop taw. Name kedai tu Ziera's Online ShopSo, akhir-akhir nie memang zira bizi sikit la yee. Bizi menghaplod,mengedit dan akhirnya mempublish page tu.  Dan Alhamdulillah berjaya jugak dipublishkan... ^__^  Yeehuuu!! Ektuali, page ni untuk sambil-sambil je. Siang masih lagi kena masuk opis, masih lagi kena menghadap bos yang mood cam puting beliung tu. (-_-)'' huhuhu. So far, page ni hanya menjual baju-baju/ skirt /dress / jubah untuk perempuan saje. Yang laki takde. Sory. Hehehe.


baru 32 likes je??
huhu


So, sesape yang ngah online tu mehla klik sesaat dua kat page zira k. Wat tambah-tambah bilangan like tu. hehe. Yang dok sebok cuci-cuci mata tu kot-kot ade yang berkenan leh la pm/comment zira kat page tu ye..

Tenkiu ^__^


No comments: