Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Sunday, March 23, 2014

Gaji RM3K itu miskin ?!!

Salam.

Yup ! Rezeki tu memang tak akan datang bergolek sendiri. Ya, memang betol Allah akan tolong hamba-hambaNya yang susah.. tapi kalau tak ade usaha yang korang buat camne nan terbuka pintu rezeki tu. Sedangkan korang sendiri malas nak usaha tolong diri sendiri, camner korang leh expect Allah nk tolong korang. 

Dalam zaman sekarang ni memang tak cukup kalau kita hanya ada satu je keje tetap.. kenapa? Kos sara hidup yang sangat-sangat la tinggi sekarang ni. Sape yang kata dengan gaji korang sekarang cukup angkat tangan !! Alaa yang gaji beso sampai 7 8 riban tu tak payah la angkat, ni zira tanya untuk yang gaji rendah sesama ngan zira je ni. hehe ^__^  Epp !! Bukan nak kata zira tak tau bersyukur taw. Biasa korang-korang ni pikir cenggitu taw :'(

see !! yang dok kelumpo sane tu pn yang gaji 3 riban pn di kira kategori miskin
kalau yang bawah dari tu kira ape plak?

Kan! Tengok siap ade kuar kat utusan lagi.. Zira tak tipu taw. Kos hidup skang memang makin tinggi.. So, disebabkan kos hidup yang semakin tinggi, tapi poket tak jugak tebal...zira gagahkan jugak diri wat bisnes online skang ni. Walaupun tak banyak, tapi alhamdulillah. Dapat la wat tambah-tambah wet makan, wet nak kawen, wet nak shopping, wet nak holiday. Eh? banyak plak? hahaha Alhamdulillah...

Sesape yang rase-rase nak memenuhkan tabung kawen zira tu meh la ramai-ramai beli kat page zira k. Klik je kat Ziera's Online Shop pastu tengok-tengok la, kot-kot ade yang berkenan, jangan malu-malu pm je zira terus k. ^__^

The end.

No comments: