Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Saturday, January 26, 2013

..cara kempiskan perut paling senang..

Salam.

Sape nak perut ramping  macam rozita che wan..angkat tangan !! haaa...mesti korang-korang sumer nak kan. yela sape tak nak perut langsing, rata macam baru lepas di seterika tu kan? hehehe ok2. Minggu lepas mase balek kampung, zira selak2 balik magazine yang lama. Tup tup terbaca satu artikel kat majalah DARA nie. Edisi berape tak ingat sebab otak dok sebok menghafal cara nak kempiskan perut. hihihi. 

Cara nie paling senang nak buat. Even sambil baring tengok tv pun boleh buat taw. Yang penting...there is no tools to be used..no sit up..and no cost at all...so, how?

1) Tarik nafas pepanjang & kempiskan perut sekempis2nya.
2) Tahan lebih kurang 10 saat atau lebih
3) Lepaskan.... puuuhhh!!
4) Ulang 8kali atau lebih.

Amacam? senang je kan. sure tak berpeluh punye. Tapi make sure kena konsisten wat selalu. Jangan hari nie buat. Esok da malas buat. Memang 10 tahun pun takkan kempis punye perut tu. hehehe aktuali korang wat camnie pun da bersamaan macam korang wat sit-up taw. Tak caye? haa gie try sane..


selamat meratakan perut !!

Wednesday, January 23, 2013

thank you Allah

Salam.


Lame rasenye tak menaip entry baru di tahun baru. 
ceewahh..
sibuk.
Yup.
sibuk ke sana sinun mencarik kerja
tu tak termasuk lagi sibuk tido, 
makan,
 tengok cite CSI kat astro, 
dok bergosip dengan akak-akak sekalian.
hahahaha sibuk kan (^__-)v
tapi alhamdulillah dalam kesibukan tu sumer rezeki datang bergolek
i got a job !
Yahuuuu !!!


thank you Allah for giving me this opportunity
even tak lah keje gaji 5 - 6k
tapi alhamdulillah la kan
doakan saya terus sukses ye
(^____^)

akhir kata....
Salam Maulidur Rasul !