Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Thursday, October 3, 2013

encik boipren..sila rasa bangga okeyh!

Salam.


Ektuali, 2minggu lepas mase kite boring-boring ujung minggu. Kite pegi lepak rumah akak zira kat bndar baru uda (bbu). Niat hati nak sambung jahit baju kurung untuk adik. Tapi tengah dok sebok bergosip dengan akak zira, ternampak pulak ade satu kain ela yang kiut je. Wane cream ade dot-dot kaler itam. Terus je rase eksaited nak watkan baju untuk anak sedara kiter yang baru je setahun. Ala konon cam adiah arijadi le gitu. Hehe.

Tapi di sebabkan tangan zira ni asek terketar-ketar je time nak gunting kain, terus je suruh akak zira tolong potongkan kain tu. Kang zira potong jugak mau senget benget t. Hehe. Pastu terus je on mesin jahit...zzuuupp...zaapp... siap akhirnya...






Hahaha cemane? Cantik tak? Plisss laa kata cantik...hahaha
So, encik boipren..bangga tak dapat girlpren cam kite yang tak reti menjahit tapi ade gak usaha nak buat.
Walaupun tak berapa cantik, still nampak jugak bentuk dress tukan.
..Hehehe..



P/S: lupe nak bagitau...akak zira tu tukang jahit. So, sesape yang duduk area  jb yang nak tempah baju kurung ke kebaya ke dress ke leh la gitau kiter k. ^__^

No comments: