Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Monday, August 5, 2013

..raya punya hal...

Salam...


Sambil-sambil buat keje sambil mata menjeling pesbuk. Hahaha. Pesbuk dengan remaja zaman sekarang memang tak boleh dipisahkan. Bak kata pepatah orang tetua "bagai isi dengan kuku". Tapi bukan remaja je, zira tengok dengan pakcik makcik sumer ade pesbuk, twitter, instagram bagai.

Bangun pepagi sedey la jugak...tengok akak ade yang dah balek kampung. Dapat cuti lama katanya. Zira?? Hemm masih kat sini laa..maklum la keje sebagai HR ni time-time nak gaji nie la sebok bebenor. Kang sumer HR amek cuti sape lak nak buat gaji staff-staff kat sini. Ekau orang ke?? Huhu. So, redha kan jelaaaa diri balek malam raya nanti.

Tapi, tibe-tibe tengok akk upload gambo tengah dok sebok mengecat uma mak kat kampung nun. Terubat jugak hati ni. Maklum laa..beli cat nye dari awal pose aritu. Tapi tak sempat nak balek kampung mengecat. So, terpaksa la kerah tenaga akak dan adek yang da balek beraya awal. Hahahaha. Takpe bulan-bulan pose ni bertambah pahala korang tolong mak. (^__-)v



Gembira hati dapat senangkan hati mak dan encik 
(zira panggil ayah zira encik, jangan tanya kenapa sebab zira pun tak tau kenapa hehe). 
Tapi, raya tahun ni hanya bersederhana jela.. 
Mudah-mudahan tahun depan bertambah gaji, bertambah rezeki. 
Amin~


No comments: