Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Monday, October 15, 2012

haa.. tu awak kena baca buku .

Salam.



Da masuk bulan ke-2 zira praktikal. Rase macam kejap je kan. Tiap ari mengira waktu nak abes praktikal. Apsal tah keje dok menghadap kalendar je, padahal neves bukan kemain nak abes praktikal. Nanti da abes praktikal, nak kena pikir pasal presentation thesis lak. Da la thesis cam huru-hara je skang nie. Madam, cemane nak carik sampling frame, saya tak paham la.. "haa..tu awak kena baca buku..." .    Tiap kali nak tanya soalan cenggitu la jawapannya. Masalahnye da masuk enamratuslimakali zira bukak tutup buku tu. Tiap baris zira baca nak pahamkan hape kebende agaknye maksud sumer tu. Tapi still tak paham2 jugak. Cemane tu? Haish....makin tambah pening kepala nie. 


baru nengok cover buku nie pun da buat zira rase nak muntah
belom lagi selak isi kat dalam tu
(=.=")

Somebody... help me !!

Monday, October 1, 2012

Rindu.

Salam.

Rindu. Walaupun baru aje jumpe semalam. Ari jumaat aritu pun da puas berjalan dengan dia satu hari. Sambung pulak ke hari sabtu. Pastu semalam pun jumpe lagik. Pegi makan. Tapi tak tau kenape..rase rindu jugak. Oh inikah cinta?? hik hik hik. Gedik sungguh statement. 


pujaan hati, limpa dan paru.


Thesis. Baru je siapkan chapter 1 minggu lepas. Nie da kena siapkan terus sampai chapter 3. Minggu depan advisor nak tengok. Owh...dugaan sungguh. Takde ke praktikal yang tak payah nak ber-thesis bagai. Complicated betol. 


p/s: takde mood nak menaip malam nie. Nak tido. Gudnite sumer !  (-__-) zzZzz