Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, December 5, 2012

tak lame je lagi..

Salam.


Morning u'alls. Erk, nie kire morning lagi ke? baru pukul 11, kire pagi la kan. hehehe tadi pepagi check email, dapat email dari class rep. Pop ! Terus terjojol-jojol mate nie ha. Dia kata tarikh viva setat 24 Disember 2012 - 4 Januari 2013. Siap dia bold, kasik taruk kaler merah lagi. Peh..skang nie da 5/12. So, makne nye ade lagi 11 je ari untuk siapkan sumer nie.

Homaigod ! Homaigod ! cemane nie. Da la q'aire baru je distribute, mane nak analyze smer tu. Pening. Terus peluh kuar mencurah-curah. Tak senang da duduk kat opis. rase cam ade bara atas kerusi. Haish (-_-")

Tu la...advisor da pesan suruh buat seawal mungkin. Degil. Kan skang da kelam kabut. Da la susah nak dapat feedback dari orang opis. Padahal bukan susah mane pun. Kalau konsentrate mau 5 minit je da siap. Huhu. Takkan nak bertenggek depan meja diorang ari2 ingatkan soh isi borang tu. Jatuh la saham ai. Pening. Pening.

So, skang cume mampu berdoa Allah lembutkan hati-hati dyorang nie supaya cepat pulangkan q'aire tu.  Dan moge zira dapat siapkan thesis degree nie dengan cemerlang dan jayanya.

Amin~




No comments: