Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Monday, December 3, 2012

outstation di kem kaizen, gunung pulai (part 2)


Salam.

Hye readers ! Aktuali, da lame giler nak update entry yang nie, tapi kebizian menyiapkan thesis menyebabkan zira tak sempat update pasal entry nie. Sape yang terlepas entry sebelum nie leh baca kat SINI...

Naseb baek la zira praktikal kat gomen, so dapat la siapkn thesis dengan jayanya..hahahaha alhamdulillah. Setakat nie thesis zira di approve oleh advisor dengan gembiranye. ^__^ 

Ok. Stop pasal thesis. Kite sambung pasal cite pasal outstation kat kem aritu ok. Yang aritu baru je ari pertama zira kat sane, so nie zira sambung pasal aktiviti pada hari kedua pulak ye.

Ari kedua nie memang mencabar. Sumer peserta kena jungle trekking. Erk, camtu ke eja nye? hahaha zira tibai je. Time nie zira kena jaga checkpoint kat atas gunung nun..huh jenuh i nak daki gunung pulai tu taw...naseb la view atas gunung tu cantik, tak rugi zira berpeluh satu badan naik taw. hehehe.




Then, korang layankan jela gambar kat bawah nie..


spider-web


toxic river





meredah utan


Tiap kali tengok gambar nie sumer, kompem gelak guling2 punye laa...cantik muke memasing wat mask dari lumpur ye. Hahahahaa...

Yang bawah nie pulak aktivit mase ari ketiga. Hari terakhir zira kat situ. Time nie aktiviti lagi la mencabar..zira nak try pun takut hehe.



     





     







     



Cemaner?? Best tak.. hehehe nie baru sikit. Tak larat da nak menuggu upload gambar nie. Line tenet pun da makin slow je nie.. Lastly, majlis penutup...time nie orang2 penting RISDA sumer datang, termasuk la pengarah RISDA Negeri Johor. Tapi yang sedeynye time nie zira takde, sebab berkampung kat sepital pontian. ade budak injured teruk. Huhuhu.. (T_T)


bersama peserta wanita yang cun meletop


barisan peserta lelaki yang gagah


Ok. Now, time to stop writing this entry and continue with 'memerah otak' untuk thesis. Bulan depan da nak viva. Owhh!! Seraam....


Adios!
- The End -


No comments: