Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, December 19, 2012

. last day of internship .


Salam.


Ok. Gile ekasaited nak hapdet sebab hari nie hari terakhir zira ber'internship'. Kengkawan sumer last jumaat kan. hahaha. sila jeles okeyh. Boleh camtu? hahahah. Akhirnye...selepas 4 bulan mengagahkan diri berpraktikal kat opis ni. Eh 4 bulan ke? Erm kalau tolak tambah dengan segala cuti wajib kat Malaysia, cuti seminggu raya, raya haji lagik..cukup lah tu 4bulan kan. hahahaha ^__^ 


Sebenarnye, farewell party da buat pun jumaat lepas. Buat sekali dengan sorang lagi orang opis yang kena transfer gie cawangan laen. Naseb baek. Tak la nebes sangat mase kena bagi speech sket aritu. Da la zira nie jenis gelabah tak hengat. Kena pulak bagi speech depan orang ramai, depan bos besar, dengan pegawai atasan lagik. mane tak kecut perut den mase tu. (-_-")


Bile ingat-ingat balek, banyak kenangan manis kat sini. Rase sedey pulak tetibe pikir tak payah pegi opis lagik pasnie. sob sob sob sob *sambil kesat air mata. hembus hingus siket. Tapi, sedey2 jugak. Thesis tak di lupakan. So, skang nie masa untuk bersengkang mata, memerah otak nak siapkan thesis. Tak lame je lagik da nak viva. 



~ gambar penyeri entry ~


So, korang-korang yang tengah berpraktikal macam zira jugak "selamat berpraktikal dan ber'thesis'. Adios.

No comments: