Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Friday, November 16, 2012

today is my birthday ! ^___^

Salam.


Yes !! today is my birthday... 16 november...tarikh keramat zira dilahirkan atas muka bumi nie. Erk, maksudnye da 23 tahun zira da sekarang nie... (^___^) hehehe tapi umo je da makin lanjut, badan still cam budak tak abes sekolah. (-_-") Puas da minum susu HL tu berkotak-kotak, yogurt da berbotol-botol, makan sayur kacang panjang bajet leh jadik panjang macam kawan-kawan sebaya yang laen..tapi apakan daya, memang cenggini la badan zira sampai ke tua. Redha jela. Bak kata orang rendang tu kiut.. hehehe *saje nak sedapkan ati sendirik (^__^)

Btw, zira nak ucap tenkiu bebanyak pada sumer kawan-kawan, sedara mara, kaum kerabat, rakan seopis yang da wish kat zira...bagi adiah..belanja b'fast..hehehe  Eh, tak lupe pada encik boipren yangdatang dari jauh semata-mata nak belanje lunch dengan secret recipe semalam. Hehe. Tapi tak sempat nak amek gambar bagai, kepala da pikir nak makan je hahaha sory ye encik boipren. I laaappp u all laaa... ^___^


peace yo dari besday girl
(^___^)v

2 comments: