Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Sunday, November 18, 2012

pengalaman kena kidnap..

Salam.

I kena kidnap. 
Tolong !! Tolong !!
Huhu..
Yup! zira kena kidnap taw petang tadi.
Kena kidnap dengan bestfriend zira.

Konon dia kata nak bawak jenjalan pegi shopping.
Beria zira bersiap sebab nak gie jalan.
Stat masuk je highway da rase pelik.
Apsal macam jauh sangat je nie dari uma.
Dalam ati da pikir macam-macam.
Mane la budak berdua nie nak bawak zira kan.
Sepanjang jalan ujan lebat lak tu, so tak berape nak kenal lalu mane
Tup tup nampak signboard...




Patut la macam penah lalu je jalan tadi.
Rupe-rupenye....


Hahahaha...
Tak sangka betol da umo cenggini pun dapat lagi suprise party.
Tersipu-sipu I tiup lilin tadi taw.
hik hik hik.
Terkejut taw zira.
Pandai ek korang-korang buat konspirasi nie.
Anyway, special thankz to all of you yang da susah payah wat suprise party kat zira.
Yang da susah payah wat BBQ.
Sedap sangat.
Hehehe.
It was one of the best birthday party ever in my life.
Thankz for the food..cake..and gift..
Thankz for everything...
^_________^


*such a lovely gift*
guys!! i like it....
     

...XOXO...
*zieraieyah*

No comments: