Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Tuesday, July 24, 2012

saya dapat baby lagi (^___^)

Hai semua !

Lame betol zira menyepi kan. Dekat 2 minggu jugak la kan..huhu. Bizi pulak seminggu dua nie. Mane nak kemas barang lagi, nak pegi tengok akak baru lepas bersalin, nak prepare untuk prkatikal lagi. Haish memang tak cukup tangan. (-.-") 

Lepas je abes exam aritu terus je angkut semua barang sumbat dalam kete. Pastu terus gerak balek kampung sebab esoknye nak kena gerak terus pegi JB. Da kat JB terpaksa pulak ulang alik dari Tampoi ke BBU. Tampoi tu uma ayah. BBU tu uma akak yang baru pas bersalin. Letih rupenye jage budak kecik nie. Naseb baek jela anak sedara zira nie kiut, sejuk je ati hehehe.



Mohd Raqib Irsyad


Yeaah!! Zira dapat anak sedara lagik. Walaupun penat nak melayan kerenah budak kecik nie,Tapi best ape. Leh jugak jadik penghilang boring (^___^). Tapi yang jadik penatnye nak melayan si abang yang asyik nak kacau je adek dia tido. Cis ! Nak marah budak lagi. Sabau jela....


Rifqi yang makin nakal
penat nak layan kerenah dia
asyik nak kacau adek dia aje
(-.-")

No comments: