Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, July 25, 2012

Result exam...coming soon !

Salam.

Dup dap dup dap. Berdebar betol ati nie bila tau result exam untuk student uitm akan keluar minggu depan. Aik macam cepat je. Rase macam baru aje cuti hari tu kan. Tup tup da nak keluar da result. Huhu. Mudah2an result ok, walaupun banyak benda jadik sem nie, tapi hopefully result ok. Amin~


klik untuk tumbesaran


p/s: rase macam nak masak sup telur dan sayur campur jela untuk buke malam nie. 

2 comments:

intanurulfateha said...

rase mcm nak pengsan T__T

Ziera Ieyah said...

intan: kan?? hehe nerves sgt..hehe