Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Monday, June 11, 2012

tak sabar rasenye

Salam  semua.


Minggu nie banyak sungguh keje. Tadik pun baru je abes satu test. Naseb baek lecturer bagi soklan senang. Hehe. Senang je ati keluar kelas tadi. Harapnye dapat la markah banyak. Hehe. Tapi tu baru je satu. Nanti tulat ade lagi satu test. Dengan presentation lagi. Maklum la da hujung semester nie kan. Time camnie la semua lecturer nak bagi keje banyak-banyak. Hahaha padahal keje lecturer da bagi awal-awal sebelum cuti aritu tapi ni la padahnya buat keje last menet. (-.-") 

Tapi takpe. Pertengahan bulan depan zira da abes da. Final zira start ujung bulan ni pastu start la cuti semester buat kali yang terakhirnya sebagai budak degree......insyaAllah kalau ade rezeki zira nak sambung belajar lagi. Kalau tak tinggal tunggu mr. E masuk meminang zira aje lah. hehehe.




tibe-tibe rase rindu pulak kat encik boipren
(=^______^=)



p/s: tak sabar rasenye nak cakap "Selamat tinggal bumi Melaka" (",)



1 comment:

Anonymous said...

OMG!!! hahaha - mrE