Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Sunday, June 10, 2012

manusia tak selalunye akan berada diatas

Salam semua !


Penat sangat minggu nie. Petang semalam baru aje sampai melaka. Eh sebenarnye dekat maghrib jugak baru sampai uma sewa. Padahal gerak dari segamat dalam pukul 3 lebih. Pastu dengan ujan nye sepanjang jalan, kena la bawak slow2 kan. Pastu siap sesat pulak kat  jasin, Ingatkan nak lalu jalan kampung sebab nak carik stesyen minyak. Konfiden aje bawak moto dengan eksyen kan. Tup tup tengok signboard da terlepas pulak. Cis ! Naseb baek minyak cukup nak patah balek. Hihihi.

Hari nie pun sehari suntuk dok kat bilik. Konon2 nya study la kan. Esok ade test. Tapi baru je nak konsentrate, perut da kriuk kriuk. Rase lapar yang teramat. Terpaksa lah berenti kejap masak nasik. Hehehe. Kalau perut lapar mane boleh konsentrate study. Ye tak?! Kihkihkih.

Oke la semua. Zira nak sambung study nie. Walaupun test yang lepas dapat result yang agak best la jugak. Hehe. Alhamdulillah! Tapi sebagai manusia kite tak boleh leka kan. Orang kata tak semestinye yang kat atas akan selalu berada kat atas. Kadang2 tak disangka2 boleh jatuh ke bawah mendadak. Itu lah kuasa Tuhan.



p/s: Geram ! gambar pengantin tak dapat nak hapdet sebab line 'laju' sangat.


No comments: