Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Sunday, June 3, 2012

lenguh satu badan

Salam semua !



Entah. Tak tau nak hapdet ape tah. Kepala penat. Otak pun penat. Rase cam tumpul idea nak mengarang ayat.  Kaki tangan semua da lenguh giler. Pagi tadik bawak motor dari uma kampung ke melaka. Sebabnye mak zira takde kat uma. Mak pegi pahang, kazen zira kawen hari nie. Takde orang nak hantar padahal boleh aje naek bas, saje mengade  (^__-) hehehehe.


Awal gile bangun pagi tadik konon-konon nak gerak kol 8. Tup2. Kol 10 jugak gerak. Da tu berjemur la 2jam bawah matahari. Muke tak payah cakap la. Abes cair semua make-up. Huhu. Tapi naseb baek encik boipren nak temankan zira balek tadi. Taklah terkilan sangat muke sunburn gitu kan. Hehehe.


Sampai uma sewa dalam lebih kurang pukol 12 tengah hari. Ngan matahari terpacak atas kepala tu, terus aje ajak encik boipren pegi makan. Lapar gile. Pastu leh sambung explorace satu jusco tu, pastu pegi pulak tesco kat sebelah. Padahal da enamratus empatbelas kali pegi situ. Padahal kaki memang da lenguh giler. Rase nak baring tido kat situ jugak time tu. Tapi demi encik boipren tersayang, gagahkan jugak kaki ikut dia. Yelaa da la susah nak jumpa sekarang kan. ^___^


Tak cukup satu jusco + tesco kiteorang jelajah, kiteorang pegi pulak giant. Alaa yang dok melaka mesti tau giant yang kat belakang melaka central tu kan. Pasal kiteorang masing-masing gian nak menyumbangkan suara yang da cukup sumbang ni ha. Hehe. Empatbelas kali kitorang pegi tempat karoke kat jusco, abang tu asyik kata full aje. Sampai dia pun da naek penat nak cakap tempat tu penoh. Last2...pegi jugak karok kat giant yang tak berape best tu. Dalam tak best tak best tu pun lapan lagu jugak kiteorang layan. Hahaha.



muke bahagia gile pegang microfon


time kaseh encik boipren teman saya sampai melaka



Oke semua. Zira nak pegi tido la. Mata da sepet tahap gaban da nie. Macam da taknak celik je nie. Kaki pun da lenguh tak hengat. Naseb baek la esok kelas tengah hari. Leh bantai tido 12 jam. Selamat malam semua. (-____-) z z Z Z


p/s: bestnye la kalau ade orang tolong urutkan malam nie (-..-)''


1 comment:

Anonymous said...

hahaha..mg dh lme x kroke ngn awk!!!!yeah..best sgt ble pkne lagu..ap pn sory sbb mlayan krenah bjln ari 2..tah knp ari 2 rse xpnt bjln ngn awk..tp awk lak y pnt..hehee