Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Friday, June 22, 2012

❀ ✿ ~ hati berbunga-bunga ~ ✿ ❀

Salam.

Yeaah ! Merdeka ! Hahaha merdeka hape nye bulan june camnie yerk. Hehe. Sebenarnye arinie da last day zira  kat KBM. Takde la last day pun sebenarnye. Tapi kire last day la pegi kelas kat kampus kan. Minggu depan da setat final exam, pastu da sambung praktikal. Da tak de da pegi kelas lagik da. Fuuuh ! Berakhir jugak semester yang paling memenatkan nie. Sebenarnye, hari nie zira takde kelas pun, tapi ade test je tengah ari tadik. Alhamdulillah. Berkat usaha gigih bersengkang mata sampai 3 - 4 pagi study sambil bertemankan cerita korea, dapat jugak jawab dengan lancarnye tadi. Time kaseh Ya Allah !

Pastu kan, hari nie zira bertambah-tambah hepi sebab mak dengan ayah zira nak datang jap lagi. Diaorang da on the way da pun. Huhu semenjak menjak da ujung sem niejadik makin rindu pulak kat uma. Hehe. Mak zira datang sebenarnye nak antar adek zira. Hurm. Zira da janji dengan adek nak bawak dia round melaka ujung minggu nie. Bagi chance kat dia sementara dia belom sambung belajar nie. Untung dia ade kakak baek macam zira kan (^___^)  hehehe.

Opps ! Lupe nak bagitau. buat semua warga melaka, jangan lupe datang kat UiTM Melaka yang cawangan bandar tu esok taw. Alaa kan PM kite nak datang sini. Owh teruja sangat nak jumpe
PM kite esok... (bajet macam dapat jumpe depan2 pulak kan hehe).  Eh, korang2 yang laen nak datang jugak pun boleh aje.


p/s: lupe pulak ade 1 lagik esemen nak kena antar minggu depan (-..-")

No comments: