Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Tuesday, May 29, 2012

Selamat Pengantin baru kazen !

Salam semua !


Peningnye kepala nie. Pening sebab banyak sangat tido. Hehe. Maklum la ngah cuti kan, tu yang bantai tido tak hengat tu. kihkihkih. Cuti seminggu pun tak macam cuti. Kepala asyik nak kena pikir assignment je. Naseb la jadik final year student cam zira nie kan. (=.=)"

Eh tapi pagi tadik, zira bangun awal taw. Bangun awal sebab ikut mak gie kebun. Pegi kutip derian. Hehe. Kan ngah musim derian ni. Tapi pokok tu degil, dia berbuah sikit je. Da tak macam dulu2. tah, mak kata pokok da tua memang camtu.

Actually, nak cite. Ahad yang lepas tu, zira gie kazen zira kawen. Tapi pegi yang sebelah pompuan je. Sebab sebelah laki buat 3hb kat pahang. Tak dapat nak pegi sebab cuti da abes mase tu. Huhu. So, gagahkan diri tak pegi explorace kat kampus, pegi jugak kazen kawen kat jb tu.  Maaf ye kawan sekelas, bukan saje taknak join korang taw.  


Yang nie mase kazen ngah nikah
Zira adek beradik sebok dok posing kat luar masjid. 
sampai gambar pengantin ngah  nikah pun lupe nak amek
hehe


sementara menunggu rombongan pengantin lelaki berarak 

barisan model2 cantik dari kuarga zira 
^_____^


ce teka yang mane satu pengantin laki??
hehehe


of course la yang kaler purple tu pengantinnye
yang kaler pink tu abang zira


yang zira suke sangat design pelamin nie
cantek kan !

ehem ehem en. boipren, kite kawen sok wat pelamin cenggini leh tak??
hehe

pastu siap ade persembahan zapin lagik dari sekolah mane tah zira lupe. 
Hehehe.
Yang belah kanan tu kazen zira taw, yang belah kiri tu abang kepada pengantin perempuan. Name dia hairil kalau tak silap, yang pasangannye tak ingat sape name. Sebenarnye, diaorang nie da nikah dulu, tapi saje wat majlis nye sekali ngan kazen zira. Senang mak dia kata.

pape pun
"Selamat pengantin baru jugak buat en. hairil dan wife"


mak dan ayah kepada kazen zira
eh lupe nak bagitau name kazen zira tu hilmi tapi kiteorang selalu panggil dia emy je

"Selamat Pengantin Baru wat Emy & pasangannye Aini"
Moge berkekalan hingga ke akhirnye ye !


dan of course la zira ngan adek tak lepas peluang amek gambar ngan pengantin
amek berkat la katakan
mane tau lepas nie turn zira lak naek pelamin kan
 hehe


yang ni abang zira dan tunang nye kak ekin
moge2 lepas nie cepat korang naek pelamin ye


Sekian..

No comments: