Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Thursday, May 17, 2012

Selamat Hari Guru !

Salam semua !

Sempena hari guru hari nie zira nak buat wish sket,
walaupun terlambat sikit banyak, 
yela sebab waktu sekarang kan da nak masuk tarikh esok pun kan,
hehehehe
maklum la bizi sesangat sekarang nie.

Tapi buat sumer cekgu2 yang pernah mengajar zira,
dari sekolah tadika sampai la sekarang kat universiti nie,
especially untuk sumer cekgu2 dari 
S.E.D.C 
Sek. Keb. Taman Cempaka
Sek. Men. Sri Rahmat
Sek. Keb. Semerah 
Sek. Men. Teknik Pontian
UiTM Segamat & Melaka
dan beberapa sekolah yang laen,
nak sebut sumer mau tak cukup 2ari 3mlm t kang nak list kan sumer tu
hehehe

Thanks for all the hours u spend,

Attention u give,
Needs that u tend,
knowledge u pass on,
ur special touch,
offering guidance,
undaunted by much,
time u spend planning,
efforts u make,
angles to learning,
chances u take,
here's to our teacher,
"Selamat Hari Cekgu"

Tiba2 teringat kenangan mase jadik cekgu tadika dulu tu, walaupun cume cekgu tadika je dan tak lama kat situ....tapi zira still leh di kategorikan cekgu kan?? sebab orang kata 
"dia tetap seorang guru walaupun cume mengajar sebatang huruf alif" 
hehehe *__-


Aqeel, Hakim, Akif, Akmal, Irfan, Afiq
Adawiyah, Syaza, Misya, Mia, Batrisya

oleh kerana line bb lambat macam siput, tak boleh nak upload pic banyak2. 
Huhu. 
Btw i miss them very much !!


No comments: