Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Tuesday, May 8, 2012

Perasaanku ala sweet sour.

Salam semua.

Wooah minggu nie memang super busy. Busy yang amat. Pagi tadi baru je abes satu present dan esok pagi ade lagi satu present. Uish tak menang tangan di buatnye. Tapi naseb baek present pagi tadi ok. Lecturer pun tak komplen banyak sangat. Hehe. Arapnye present esok pun ok2 aje. Hehe.

Tapi kaaaan....sumer penat arini jadik ilang bile dengar berita paling best dari mak petang tadi. Ingatkan ade orang nak anto surat cinta ke kad kawen ke, konon2 malas la nak dengar sebab penat sangat sehari suntuk ade kat u. Tapi mak zira cakap nie surat paling best sebab surat permohonan zira untuk praktikal da di luluskan. Hehehe. Alhamdulillah la dapat jugak. Mudah2an semua nye berjalan lancar la mase praktikal kan. ^___^

Tapi yang sedeynye, bile orang yang kite kenal, berubah dalam sekelip mata. Betol orang kata people will always change kan dan selalunye environment sekeliling kita yang akan menyebabkan perubahan tu. Sedey. Tapi apakan daya :-(

Pastu bukak2 aje blog terus check kat shoutbox. Eh kak Azzah ade wat tutorial la untuk zira. Tutorial pasal camne nak buang background pas da lukis doodle gune PaintTool Sai. Tak sangka kak Azzah nak buatkan tutorial tu. 




Ok la, nak sambung wat slide untuk present esok
Bye sumer !


2 comments:

intanurulfateha said...

yey! zira bole buatkan dudel utk kte ;)

Ziera Ieyah said...

Maseh belajar2 lagi intan. takleh lagik nak wat untuk org. hehehe