Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Monday, April 30, 2012

Glamer kejap zira hari nie ^___^

Salam semua...


Selamat pagi semua ! 
Korang tau tak zira hepi sangat hari nie ^___^
First sekali sebab kelas law pagi nie batal
Leh la sambung on9 sampai pengsan
Second, hehehe ni gembira sangat2 sebab si Daus nie da watkan satu entry untuk zira.
Siap sebut name zira lagi dalam video tu
Hahaha glamer la kejap zira lepas nie kan hehehe


Epp jangan salah sangka ye
Kami cume kawan blogger saje
Kaaannn Daus kan...
Hehehe
Camnie cite nye..
Aritu zira ade tanye dia camnie :
"cmner nak kemaskan kt tepi2 gmbar tu ek? zira pas da buang background dy jdik bergigi2 la.. xcntik."


Pastu dia pun jawab cenggini :
"okay, untuk kemaskan bahagian tepi2 tu, kita kena main dengan "feather". makin tinggi nilai "feather"...........bla bla bla...... xpe, nanti kalau ada masa hujung minggu ni sy buat tutorial."


Gitu la cite nye
Maap la ye ter'over kejap 
Alaa terharu la kejap siap ade mention name zira lagi dalam video tutorial tu
So, kalau korang pun ala2 konpius macam mane nak buang backgroung kat gamabr tu dengan cantiknye
Meh cepat klik kat blog Daus nie k..
Pastu bukak telinga lebar2 dengar ade tak dia sebut name zira
Kalau ade nanti komen kat zira ok
Hehehehe...


Akhir kata,
Trimas ye Daus sebab da susah2 wat video cenggitu
Siap explain detail lagi
Maklum la saya ni pun baru aje nak berjinak2 gune photoshop tu
Banyak lagi yang nak kena belajar
Bak kata orang malu bertanya sesat jalan
Tak gitu hehehe

2 comments:

Myra Azraff said...

wah,feymes sekejap..
untungla:D

Ziera Ieyah said...

feymes kejap je tu myra..hehehe