Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Monday, April 30, 2012

Kegilaan melukis doodle menjadi-jadi

Assalamualaikum...


Hye semua!
Dulu memang hobi zira membaca
Tak kesah la baca majalah ke, novel ke, blog ke semua zira suke baca
Tapi sejak-sejak da pandai gune PaintTool Sai ni
Zira terpaksa ketepikan kejap hobi tu
Kegilaan zira nak melukis makin menjadi-jadi
Mungkin kah darah seni sudah mula mengalir dalam diri ini?
Hahahaha oke yang tu merepek
Zira memang suke melukis dari kecik lagi
Bukan melukis sebenarnye pun
Menconteng aje hehehe
Tapi tu dulu zaman kecik2 dulu
Tapi la nie macam datang balek plak minat tu
Pantang tengok laptop terbukak mesti nak melukis
Hehehe dan hasilnya....



doodle ala2 fall in love gitu






 yang nie ala2 yana samsudin tak jadik
^_____^


Sekian...

7 comments:

Awie Omar said...

baru follow sini. dari awieomar.blogspot. jemput la singgah sana. berminat nak join Next Top Blogger 2 tak?

Mysara Ab Rahman said...

comelnyer..mai xreti sggh!

Ziera Ieyah said...

time kaseh sudi follow sini. hehe zira tak berapa nak layak lagi la nk join tu. hehe follower pun baru je bape awie.

Ziera Ieyah said...

mysara: ala baru2 aje belajar nie hehehe

Awie Omar said...

Salam. Terima kasih sebab sudi follow blog aku. Dengan senang hati juga telah
follow blog anda. Sebenarnya nak pelawa anda sertai NEXT TOP BLOGGER untuk
musim ke 2. Musim 1 dah habis. Boleh tengok kat blog dalam segmen NEXT TOP
BLOGGER. Harap sudilah turut serta. Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan
saja di ruang komen entri anda di sini (aku akan tengok balik) atau komen saja
di blog. Jika kurang berminat dan tidak mahu menyertainya pun tidak mengapa.

harap sudi la. ini masanya nak kenal lebih ramai kenalan blogger

norfarhanah said...

Comelnya Doodle awak, Hehehe, Jom view saya pulak? Saya tak reti lukis doodle. Saya reti merepek dalam entry je :P

Ziera Ieyah said...

awie: eh rase2 zira nie leh join ke tu? ape je kriteria yg di perlukan??
farhana: hehe baru2 belajar je nie..