Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Saturday, April 28, 2012

Berat hati nak balek

Salam semua !

Rase cam tak pecaya je cuti mid-term ni da nak abes pun. 
Rase cam baru kejap je balek kampung. 
Baru je nak relax2. 
Aiihh masa memang mencemburui kita kan. -.-''
Petang nie zira nak balek melaka da
Nie ngah tunggu abang zira balek
Nanti pas asar baru gerak
Huhu rase nak pegi pinjam doremon matikan masa kejap
Tak puas lagi nak bermalas2 kat uma nie
Nanti da nek kompem tak menang tangan nak buat assignment & presentation
tu belom masuk lagi event2 wajib yang kiteorang kena pegi sem ni
ngan nak pegi dating lagi
hehehe  ^___^

Uish bulan 5 nie memang bulan yang pack giler la
Hurm mudah-mudahan sumernye akan berjalan lancar
Taknak da jadik cam yang lepas2 tu
Malas nak pikir da
Wat semak otak aje
Hehehe.


4 comments:

Firdaus said...

hoho, cik ziera study kat mana ya?

Ziera Ieyah said...

zira study kat uitm melaka nie daus.. :)

Firdaus said...

oh, uitm melaka ek.
mesti kenal dorang kyopropaganda tu kan?

Ziera Ieyah said...

alamak zira tak kenal la daus. nie daus cakap baru zira kenal hehehe