Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Friday, March 16, 2012

Special untuk abang !

Salam semua!


Entri kali nie zira tulis spesel untuk abang zira. Epp bukan abang sayang ye. Yang nie abang kandung taw. Yang se-emak dan se-bapa dengan zira. Hehe. Semalam kan besday dia, tapi zira tak sempat nak hapdet. Yelaa semalam kan kelas punye la pack. Dari pagi sampai ke malam. 

Balek2 dari kelas, pegi amek si aefa tu sebab dia nak tido kat uma zira. Pastu baru gie makan. Makan ciken cop kat London Seafood, tu pun kongsi je aefa. Ikut ati tak larat da nak makan. Konon2 nak diet. Tapi da nampak ciken cop besar gedabak depan mata, ilang sumer mood nak diet. Hehe.

Oke, back to real story. Minggu lepas kan zira balek jb. Alaa yang zira kata ade family event nak attend tu. Malam sabtu tu zira and family wat suprise party untuk celebrate abang zira nye besday yang jatuh pada ari semalam. Hepi besday abang! 

Pastu kiteorang join kan sekali je besday adek zira (4/2) yang kiteorang tak sempat nak celebrate tu. Pastu anak sedara zira yang sorang nie pun nak join jugak. Besday dy awal bulan 3 aritu. So, kiteorang join kan la sekali 3 orang nye besday tu.







Nie time nak tiup lilin. 
Adek zira takde sebab dy taknak amek gambo sekali. 
Malu la konon. 
Hikhik.


At last...
Hepi besday abang, adek dan my beloved niece, Ina ! 
May God bless you all and permurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan di dunia dan akhirat.
Amin~


No comments: