Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Tuesday, March 13, 2012

Penat !

Salam semua.


Penat ! Penat !  Dan Penat ! 
Amboi punye la banyak zira punye penat kan. 
Yela mane tak nye Zira ade kelas dari pagi kol 10 tadi sampai la mlm. 
Nie pun baru aje balek taw. 
Yang paling tak tahan tu kelas time 6.30 ke 8.30 tadi. 
Dugaan betol. 
Rase cam nak extend je sem nie. 
Even kiteorang  sem nie tak ade kelas ari jumaat, tapi ari2 yang laen tu pack gile.
Tak penah rase se penat nie kepala hotak zira.
Aishh... -_-'
Tapi kan....Mr. E kata tak boleh extend. 
Nanti kalau extend sem, keje pun lambat. Pastu kompem2 kawen pun lambat kan.
Gatal ! Hehe. 
Alaa aritu mase event abang aritu pun ramai da dok tanye turn zira bile lagi. 
Aish lemah tol nak menjawab nye. 
Belajar pun tak abes lagi.
Masak pun tak reti-reti.
Kihkihkih....




p/s: Jangan lupe doakan jodoh zira ngan Mr. E kekal ye. 



No comments: