Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Saturday, March 17, 2012

Happy Engagement Day.

Assalamualaikum....

Morning u guys ! Ingat tak entri lepas zira de cite zira balek JB sebab ade family event nak attend. Cenggini cite nye.... Kelmarin, 11/3/2012 abang zira nye engagement day.  Satu-satu nye abang yang zira ade. Orang kata tunang nie tak wajib, tapi harus. Yang wajib nye time akad t aje kan. Tapi da name pun orang melayu, ye ade adat nak di ikut kan. Tunang nie kire cam nak cop si pihak perempuan tu la. Sebagai tanda yang si perempuan da di ikat jadik milik orang. So, takde la orang nak kacau kan.



First of all,
to my brother and his fiancee...



Zira malas nak tulis panjang2 korang layankan je ok gambar2 nie. 




On the way nak pegi uma bakal kakak ipar.
Adek zira sebok nak betolkan make-up.
Dia kata mane tau kot2 kat sane ade yang berkenan nak buat dia jadik menantu kan.
Hehehehe.



4 jejaka macho dari pihak lelaki

3 jejaka kacak dari pihak perempuan






bakal pengantin dok posing sakan..
hehehe (^____^)




hantaran dari pihak perempuan

hantaran dari pihak lelaki

my future sis-in-law dengan my mom



At last....
bakal pengantin kite

.
.
.
.
.
.
.
v




Hepi Engagement Day !
~ Hisyam & Ikin ~ 

2 comments:

Rina Supian said...

Semoga impian dorang membina mahligai tercapai :)

Ziera Ieyah said...

mudah2an la kan rina. hehehe