Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Friday, March 23, 2012

Alhamdulillah !

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah ! Tu ayat pertama zira sebut bile dengar kiteorang punye event da di luluskan dan di sokong oleh lecturer2 senior. Gembira dalam hati bukan kemain. Senyum sampai ke belakang telinga. Actually camni cite nye. Semester nie kan kiteorang da last semester, sem depan da nak pegi praktikal. So, kiteorang di tugaskan untuk handle satu event charity. Classmate zira suggest nak wat charity kat tempat penjgaan kanak-kanak OKU. Disebabkan semalam zira free takde kelas, kiteorang pegi la try survey kat 2 tempat nie. Yang kat Bukit Baru tu kanak2 autisme dan yang kat semabok tu kanak2 OKU yang hilang pendengaran. Mase gie kat 2 tempat tu memang sayu je ati nie tengok diaorang. Rase bersyukur sangat ngan ape yang zira ade. 




Tapi tibe2 petang tu ade member inform yang kiteorang nye event nie kena cancel for no reason. Sape yang tak marah kan. Kiteornag da susah payah pegi sane sini, korbankan mase lapang kiteorang sebab nak bagi full komitment untuk event tu, tup tup kena reject. Kalau korang pun korang rase hangin kan. Rase terbakar jiwa ni ha. 

Pastu, tadi ade perjumpaan untuk bincangkan isu tu. So, pas da di bincang2 kan akhirnye event kiteorang di approve kan. Cume sekarang nie tengah pikir mane nak carik sponsor, nak buat proposal, design bunting untuk event. Macam2. Tapi ape2 pun mudah2an event yang akan kiteorang nak buat nie berjalan lancar. 
Amin~


No comments: