Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, February 22, 2012

Thank You Allah!

Assalamualaikum...


Hai sumer! 
Hari nie macam biasa la keje, tapi arini zira kena transfer jap gie kat cawangan skudai. 
Sebab penyelia kat situ kena gie meeting jap, tu yang zira ganti tampat dia. 
Mule2 memang rase cam tak nak pegi, tapi cube gak positif kan diri. 
Mesti de hikmah di sebalik sumer nie kan. 
Hehe yela, dapat pengalaman baru, dapat kenal anak2 comel yang baru. 
Hehe padahal dalam ati bukan main risau ag nak gie tempat baru. 
Hehehe.

Arini gak result exam zira kuar, nerves tu nak gie tengok. 
Mase nak tengok tu saje je zira scroll slow2. 
Risau result jatuh merudum. Huhu.
 Berpeluh2 time nak scroll tu. (=.=)'
Yela dengan macam2 problem yang datang semester lepas. 
Tapi, Alhamdulillah lah zira still dapat maintain gak result zira. 
Hehe.




Thank you Ya Allah, for all ur blessing. 
There is no better words I could say but Alhamdulillah...


1 comment:

Aefa Aerisya said...

ahaa budak DL~~ tahniah2 ^_^