Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, February 1, 2012

Ade blogger faymes datang jenguk saya

Salam.

Haiii sumer!!! :) :D

Nak tau tak sebab ape zira terlebih hepi arini ?
Tak nak tau ? Huh. Tak nak takpe. Tapi zira nak cite jugak. Hehe.

Selalu memang kebiasaan bile bukak blog zira akan check komen2 ngan shoutbox dulu.
Tadi mase tengok shoutbox, 
Paap!! mata zira nie terbeliak bile tengok ade satu name tu. 
Siyesly terkejut taw bile 
Ade blogger faymes camtuh datang jenguk zira. 
Hehe. 

Eh ade ke blooger faymes nak datang tengok blog zira yang huduh nie?
Mengegel2 tangan zira nak tulis entry nie taw.
Cewaaah!! hahaha. Oke tu tipu.
Takde la sampai mengegel tangan nak menaip,
Tapi zira memang hepi sangat2 bile dia datang jenguk blog zira nie.
Mau nak guling2 atas jalan raya pastu wat lompat bintang taw. 
Hahahahaha.  :D

Zira siap buat printscreen skali taw sebab terlampau hepi punye pasal.
Hehe. 


klik untuk tumbesaran yang nyata oke



Ha. Caye tak skang?! Hehe.
Time kaseh Cik Lyssa sebab datang sini. Siap cakap header zira cun lak tu.
Hahaha. Suke sangat. 
Bukan cantek mane pun header tu.
Saje je godek2 gune photoscape.
Skang nie ngah dalam proses belajar gune adobe.
Nanti da pandai zira nak try wat header baru lak. Hehe.

Eh korang kenal ke Lyssa nie??
Hape?? Tak kenal?? Tipu la.. Blog Lyssa nie best taw. Macam2 tutorial dan tips ade.
Owner blog ni pun  cun jugak. Hehe.
tapii tak leh kacau, dia da ade Mr. Pritt da. Hahaha.
Jangan marah Lyssa.. ;p

So, korang kalau nak Lyssa tinggal jejak kat blog korang cam zira nie,
Jom terjah blog Cik Lyssa sekarang!
Pape pun tenkz ye Lyssa :)



5 comments:

yanz orked said...

wah .. aku pikirkna lisa surihani kah td ..hukhuk ...
lek zira ..jgn lompat2 .. nk lompt ., g lompat bngunan bru feel gempak .. huhuuh

Nanie Azwa said...

bestnye cik lyssa singgah blog ni :)

btw, saya follow awak! :)

Ziera Ieyah said...

Yanz: klu lisa surihani yang dtg aku da terjun tgkt 16 uitm mlaka tu da.hahaha.
Nanie: tenkz sebab follow blog nie. ;)

Lyssa Faizureen said...

Amboihh diaaa . Header tu , memangg cunsss oke . I loikee :)

Warna tu , santekk . Apa-apa pun , Lyssa dah follow awak ^_^

Tengs for this entry :)

Ziera Ieyah said...

Hehe tenkz cik lyssa...