Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Monday, January 16, 2012

Tinggal satu je paper lagik. ^____^

Assalamualaikum...


Sedar tak sedar da sampai penghujung semester pun ni. Pejam celik pejam celik. Da celik tu sambung makan ngan study pastu pejam lagi. Tu la rutin harian zira ari2 sepanjang sem ni. Hehe. Tup tup da sampai final paper yang terakhir pun. Haha. Tak sangka cepat sangat masa berlalu. Perasaan pun da bercampur baur bergelodak bagai da ni. Perasaan nak study tu ade tapi makin menipis la kan, hehe pastu persaan nak balek jumpe mak ayah yang lagi membuak2. Hehe. Yeke nak jumpe mak ayah? Erk.. :P

Nie pun baru je abes paper pagi tadi. Cian blog ni da lame tak hapdet. Hehe. Maklum la khusyuk sangat study kan sampai tak ingat nak meng'on' kan laptop nie. Hehe. Paper akhir zira t 20hb t. Paper quality. Tak sabar nak jawab paper tu dan abeskan sem ni ngan gembira nye. Hehe. Gembira ke?! Erk. Tah laa...

Oke la ni zira nak gie tido kejap. Nanti malam housemate nak ajak gie pantai, tenangkan pikiran konon2 nye. Mata pun da ngantuk sangat da ni. Hehe. 
Oke sumer.  Babai !!



p/s: jum tido sekali (-___-) ZzzZz

5 comments:

Aefa Aerisya said...

jgn lupa ajak sayaaaaaa

Ziera Ieyah said...

awk xleh kiut...g study sane...weekkk :p

Aefa Aerisya said...

alaa.. nak ikut gak... smpi ati tau :( nak berpoya2 dlu b4 stress gn QM plak.

Ziera Ieyah said...

hahaha yela...tp dak2 ni tido lagi ni...sy je xleh tido..huhu

niesasukasuki said...

gud luck exam dear...