Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Friday, January 6, 2012

Shopping Bags yang awesome!!


Salam...


Waah da lame zira tak hapdet blog kan. Maklum la da musim2 exam ni busy la sikit kan. Hehe. Harini zira tanak cite panjang lebar. Tak nak share tips da. Tapi nak share something yang interesting, design shopping2 bag yang unik dan super duper awesome.  Korang layankan jela oke. 





















opps tercekik atok ni.



















 pheewit!!  ^____-





Opps!! Hehe.


 Erkk. Adoi Sakitnye!!












Sekian untuk kali ini. Lain kali zira hapdet lagi. Sekarang nie nak sambung study, lusa ade exam lagi. 

p/s: Bile la agaknye kat Malaysia nie nak ada camnie kan. Hehe.


7 comments:

Aefa Aerisya said...

esok le exam yg..ape lak lusa huhu

PopkoRn said...

yerpppppp...

smart + creative diorg yg design nie...

Ziera Ieyah said...

kaann...tah bile m'sia nk wt design2 yg cntek cmni kan. hehe

D'ya Marshmello said...

gile gempak, haha.cantik je die design, kalau la kat Malaysia ade camtuh, komfom dya org ptama yg beli, hehe ;p

Ziera Ieyah said...

tu la dya...klu de cmni, zira nk bli byk2 wt koleksi.hahaha

pipie_azaty said...

cantik2 beg dy ... huhuh...

Asmara said...

haha.. comel!