Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, January 25, 2012

Saya bakal jadik cekgu??!!

Assalamualaikum...



Zira bakal jadik cekgu?? Cekgu ape plak? 
Kan zira tak abes belajar ag??
 Zira tipu ea??
Ehh tak la...mane ade tipu.
zira kan ngah cuti sem ni. 
Akak zira yang Fieza nie offer zira jadik cekgu kat tempat dia.
Jadik cekgu taska jek.
Hehe.
Cekgu jugak kan.







Tapi berbelah bagi nak gie apply. 
Yela zira nie bukannye pandai nak melayan anak2 kecik nie. 
Lagi2 anak orang kan.  
Kalau anak sedara zira takpe jugak.
Da tau perangai dia camne. Hehe.Huhu.Risau nie. 
Tapi nie masih tunggu keputusan dari akak zira. 
Ngah tunggu dia balek keje ni. 
Kalau tak dapat situ nak carik keje kat mane la agaknye kan. 

Walaupun baru je bape ari cuti tapi zira da rase boring sangat2. 
Semalam baru je sampai JB. 
Zira akan dok sini sepanjang cuti semester kali nie. 
Sebabnye adek zira yang baru abes SPM tu keje kat sini sementara nak masuk U nanti. 
Tu yang zira kena dok sini tengok2 kan dia. 
Sambil tu dok pening melayan anak sedara zira yang comel2 belaka + nakal nie ha.
Hehe.


*anak2 sedara zira yang makin nakal*


*Rifqi yang comot baru lepas makan* 
Hehe.


Pastu skang nie de 2 akak zira ngah pregnant.
Sorang akak zira yang Roza tu da 3 bulan da. T due date dy mase bulan pose nie.
Yang akak zira Rozie nie pulak baru je masuk 3 minggu.
Weee~ suke2. Tak lame lagi nak dapat baby comel ag. Hehe.
Tapi semalam akak zira yang  tu dia suruh  keje kat tempat dia. 
Kat taska kat area2 sini. 

Korang2....
Ade sape2 nak amek zira jadik pekerja dia tak?? 
Hehe.



8 comments:

intanurulfateha said...

pegy je ! sonok tau jadik cekgu. heee

miralily said...

cikgu...cikgu.....

Ziera Ieyah said...

ala si xspndai mek ngn intan la nak jadik cekgu nie.hehe

Aefa Aerisya said...

sy de keje nk offer neh. semalam 40 henget. nak?

KAMIHIDUP said...

seronok apa jadi cikgu taska. :)

Ziera Ieyah said...

aefa: smalam?? aik len mcm je tu..kje pe tu la kan.
kamihidup: mmg sonok tapi zira ni xpndai nk jge budak kecik la hehe

Aefa Aerisya said...

aiseh.. jgn pikir len plak.. haha.. tlg kira stok giant.. huhu

Ziera Ieyah said...

aefa: mane la tau kan..awk skg kan de hobi bru hehehe