Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, November 30, 2011

broken heart :'(


but...if there is anyone who knows the song in my heart and can remind me back??
answer: nobody.

Tuesday, November 29, 2011

Bengkel Hijab Styling by Ayun Ayunar



perhatian!! perhatian!!
buat student-student UiTM Kampus Bandaraya Melaka
Ayu Ayunar akan wat satu bengkel yang bertajuk: "Hijab Styling"
so, para student-student KBM especially yang perempuan tu 
yang minat bebenor berselendang tu boleh la join bengkel ni k.



nak tau lebih lanjut pasal Ayu Ayunar?? okay. klik sini ye.

p/s: tak sabar nak join. hehehe :)

Nak apply ape yek??

salam semua. 
Skang ni zira ngah pening kepala pikir nak apply ape untuk sambung blaja ni. 
Eeh tapi bukan untuk zira taw, untuk adik zira yang ngah amek SPM taun ni. 
Aish xtau la ape yg sesuai untuk dy. 
Abang zira da amek bidang kejuruteraan awam, 
zira plak da amek bidang bisnes, 
skang ni adek zira nye turn lak nak sambung blaja...
yang kat atas ni adek zira la,
tapi dy pun tak tau dy minat ape. 
Tu yang wat tambah zira pening kepala nak applykan dy ape tu. 
So, zira nak mintak jasa baik korang-korang sumer suggestkan kos ape paling sesuai untuk dy amek ea. 
korang kan baik-baik kan hehehe.


terima kasih. jasa korang akan zira kenang. ^____^

Wednesday, November 23, 2011

Wordless Wednesday #2: Role Play Competition







tak tau ape tu wordless wednesday??
 meh klik sini okay.

Wednesday, November 9, 2011

Wordless Wednesday #1: My Big family



Ape tue Wordless Wednesday? meh Klik Sini okay.

Friday, November 4, 2011

i'm back.

salam semua.
lame da kan tak hapdet blog ni. 
nie sumer disebabkan kesebokkan  + kemalasan yang teramat. hehe. 
dan sekarang zira tampil ngan wajah terbaru.
header tu first percubaan zira. hehehe :) 
tak kesahla korang nak kata burok ke tak lawa ke yang penting zira puas ati.
ni pun da start cuti mid-term..
tapi masih ag kat uma sewa berseorangan..
huhu housemate sumer da grak balek da. sob sob.
tapi takpe, pagi-pagi subuh sok zira gerak balek..
hehehe doakan pejalanan zira selamat la ok. 
by the way, selamat hari raya aidiladha.
wat sape-sape yang da nak gerak balek kampung tu take care ok.


~sumber dari encik google~

sekian. ^___^