Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, May 4, 2011

Nukilan kasih dari Mr. E untuk saya


Awk...
walaupon kiter baru berkawan. tp..

Ada benda sy nak bagi tau awk...

Rahsia sy yg sy simpan dlm hati sy...

Awk...
Andainya awk terbace nurkilan sy...
Ia adalh benar...
Dari hati sy sendiri...

Awk...
Tanpa diduga...
Kita dipertemukan...
Walaupun secara x sengaja...
Tp ia tetap bermakna....
Diri ini makin ceria....

Awk...
Awk tau x...
Awk ... memang garang...
tapi hati awak lembut sebenarnya...
saya suka dgn cara awak.....
garang tapi baik hati....

Awk..
Awk tau tak....
Awk pandai ambil hati sy...
Dengan jenaka awk...
Dengan caring awak....
Itulah yg membuat sy tertarik...

Awk...
Setelah lama kita berkawan..
Tiba-tiba hadir satu perasaan...
Perasaan yg aneh...
Yg x pernah hadir...
Dlm seumur hidup sy....

Awk...

Dr dulu...

Sy nak ckp...

Yg sy sygkan awak...
Tp lidah sy kelu....
Tidak sy tau kenapa...

Awk..
Dari hari ke hari sy memendam rasa...
Sy ingin luahkan..
Tp sy x dpt....
Inilah kali pertama sy sayang seseorg...
dgn seikhlas hati saya....
Dan awklh org bertuah ....

Awk...
Dlm apa2 hal...
Awklh org yg paling sy ingat...
Selain dari kedua ibu bapa sy

Awk
Walaupun awk jauh...
Tp...
Hati sy tetap sama...
Gemuruh..
Apabile sy t-pon awk....
Tp... sy rahsiakan....

Awk...
Sy tau...
Sy x reti luahkan kata2...
Yg bisa dtg dr hati....
Kerna...
Biarlah hati itu bicara dgn sendirinya...

Awk...
Awk ingt x dahulu...
Ketika awak bercerita ttg diri awak....
saya suka dgr awak ketawa...
dan satu lagi masa awak nyanyi...
memang best suara awak...
bahagianya diri saya ...

Awk...

Dikala saya bersedih..

awak juga turut bersedih...

awak dapat rasakan yg saya rasa....
t,kasih temankan saya.....

Awk...
Dlm hati sy ini...
Sy keseorangan, kesepian...
Memerlukan teman...
Seperti awk...
Dan tidak ada yg sama seperti awk

Awk...
Sy berjanji....
Sy akn sentiasa berdoa utk awk, keluarga awk..
Agar... sentiasa berada di bwh penguasaan YG MAHA ESA...
Dibawah rahmatnya...
Dibawah kasih sygnya

Awk...
Sy harap awk mengerti....
Nurkilan yg sy berikan...
Bg diri sy...
Awklah yg pertama....
memahami ttg diri saya...
tidak seperti insan lain yg penah saya kenal...
saya bertuah kenal dgn awak....

Awk...
Awk tau x...
Sy tetap menanti awk...
Menanti dgn penuh sabar....

Awk...
Jgn lupa solat...
Berbuat baiklah kpd ibu bapa awk...
Ingatlah org yg tersyg....
Ingatlah rembulan yg memancarkan cahya lebih dr bintang...
Akhir kata....
Awk jagalah diri awk baik2....
Ingat dosa, Ingat pahala...
Andainya dahulu pertemuan terakhir....
Sy ingin ckp kat awk...

Sy SAYANG awk...

Sy RINDU awk...

AWKLAH SATU-SATUNYA BERTAHTA DIHATI SY......


oohh cemburunya saya dengan mereka -__-'

cemburunye tengok mereka...
adakah saya juga mampu gembira seperti mereka??
mampukahh saya nikmati saat2 manis sebegitu??
cewaaah ayat da cam ayat novel la plak kan, hehehe
tapi siyesly aku cemburu tengok dia..
hahaha cemburu plus bahagia tengok akak aku yang sorang ni
kenapa???
sebab dia baru je selamat disatukan dengan pasangannya 2 ari yang lepas
pada 1 mei 20011
ni maknanya aku da dapat sorang ag abg ipar
dan tak lama ag kompem2 aku dapat anak sedara baru lak kan...hehehe
tapi entry kali nie aku xmo cite banyak2
nanti aku sedey sebab aku lame ag nak kawin (T__T)
so, biar gambar jela yang menceritakan kebahagiaan mereka okay
laaayaaaannn.....




nie gambo mase dy dok tunggu acara batal air sembahyang
sempat ag kan

see see bahagia kan mereka

sesi tol-mengetol (eh betol ke aku eja ni??hehehe)



tengok tu bukan kemain seronok ag akak aku ketawa kan

feewiiitttt merah in da house gitu

akak aku ngan bestfren dia merangkap pengapit dia untuk aritu

eeh lawan tokey nampaknye pengapit kite tue hehehe

ni akak yang kawin mase taun lepas
da dapat anak pun
meh kite close up sket gambo anak dy k

|
|
|
v

taaraaa...ni la dia si bulat montel
comel kan ^_^
okay skang mari kite close up lak gambo pengantin pompuan yang serba merah ni

chaaanteekkk!!
dan seterusnya gambo diaorang masa amek gambo outdoor



okay the end~
itu saja untuk entry kali nie
skang saya kena sambung study lak
sebab lusa saya dah ade exam
kawan2 wish me luck yee

notakukukaki: semoga mereka bahagia hingga ke akhir hayat mereka dan semoga jodoh saya juga dipanjangkan dengan Mr. E saya... ngeee ^____^