Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Sunday, March 27, 2011

Akhirnya.......

Akhirnye...
siap sudah design untuk akak aku nye bunting ni
penat aku carik ke barat, 
ke selatan, 
ke barat timur pun aku redah 
sbb nak carik orang tuk design akak aku nyer bunting ni
akhirnye incik kopi jugak bemurah ati wat kan untuk aku
dan hasilnya adala seperti di bawah


canteekk kan
cam air tangan pro gtu
(hehehe ni bukan nak bodek incik kopi ye)
so kalau korang de pape request nak wat
ko gi je kat incik kopi nyer blog
klik sini ---> (incik kopi nyer blog)
follow dy nyer blog
pastu request
pastu da dapat pe korang nak jangan lupe 
pastu klik banyak2 kat en nuff dy tuh
yelaaaa...dy da tulun kite, kite pun kna la tulun derma kat tabung nuff dy kan
nanti dy akan follow korang balek n klik lak kat en nuff korang
kan berbaloi gitu..
xgitu incik kopi??
hehehe


dan akhirnye akak aku berpuas ati ngan yang ni..
so skang tugas terakhir aku kena bawak design ni
& gie tempah kat kedai..

~the end~

Tuesday, March 22, 2011

perasan tak pe yang baru kat blog aku ni??
haa...xperasan?? sampai ati korang T___T
huhu tu la header baru aku tuh..
punye la beso gambo aku tepacak kat atas tu korang leh xperasan..
cantik kan..
tapi bukan aku yang buat
aku mane la pandai
ni pun aku mintak tolong orang wat kan
kalau korang rase2 nak jugak header yang cantek cmni 
ngan gambo korang terpacak indah kat atas tu
jangan segan silu gi kat blog dy ni ha [tekan kat sini k]

 haa pe ag..gie la cepat click kat link tu
don't worry dy xkan caj pape pun kat korang
tapi kalau korang nak blanje dy makan dy ok je rasenye
hehehe 

p/s: incik kopi time kaseh daun kladi ye..

Saturday, March 19, 2011

nak beli ke tak ek ?_?'

tadi mase aku g MC...
konon2 la nak survey enset..
pastu si member aku ni rekemen kan satu enset ni..
tgk luar mmg cntik...
function dy pun ok...
rase cam nak beli je nset baru..
sebab nset aku yang skang ni asyik mogok je..
sket2 nak jatuh..
tapi aku ni jenis xcermat sket..
kang pakai nset jenis slide cmni, mau tercabut slide dy kang..
huhu tapi cantik woo..
function dy pun leh thn..
nset ni de 3g..
de wifi..
kmera pun 5mp..
pastu memory dy ksik 4gb..
siap ngn aksesori sumer..

                             ~ sony hazel~

kaler ni la tadi yang de display kat kedai tu..
pastu tanye punyer tanye tokey kedai tu kate de kaler merah..

wahh!! tibe2 terus rase nak beli...
nset ni rega btol2 nyer dalam 600 lebih tokey tu kate..
tapi dy ngah promosi rega 598..
pastu tanye2 lagi dy leh kasik dalam 560..
nak li ke tak ek nset ni??
konpius2...
korang rase2 la kan patut tak ek aku li nset ni??
kalau korang @ adek beradik ke @ sedara mara ke penah pakai nset ni..
gtau la aku k....
kalu betol memang besh, aku nak rembat satu...
hehehe....

Monday, March 14, 2011

Saya rindu nak cium dia ~

saya dan dia
rindu sangat2 sama dia
lama da tak jumpe da hampir sebulan kot
huhu rindu nak cium2 pipi gebu dia tu
haa sape dia tu??
hehehe ni la dia orang yang saya rindu sangat2 nie

'si bowlat kiki'
(yang sebelah kanan tu yee..)
yang belah kiri tu cume gambo hiasan semata2....
hahahah





ooh tidakk!!!
anak sedara saya suda semakin bowlatt...
hahahaha
rindu sangat2 kat baby bowlat ni
ni gambo dy yang latest mase aku balek minggu lepas
mase mak dy ngah melantak makan kat kfc aritu aku pun begambo sakan la ngan dak kicit ni..


amboii garangnye muke dia kan


taraaaa~ tengook baby da botak
huhu xsuke2
da xencem da ~_~
muke aku nyer la suke tapi cian kat baby kiki cam tersepit je kan
hehehe sory ye sayang~



yang sebelah kanan tu la mak baby tu..
yang belah kiri tu lak satu2nye abang kesayangan aku
tapi dy sudah berpunya ye...arap maklum ^_^

tengok la tu bukan men b'selera ag dyorang makan
tak toleh kiri kanan da
hehehe 


yang ni lak akak aku yang sulung..
da de anak 4 pun
tapi sumer dy tinggal kat uma
yela, kalau bawak anak2 kecik ni kan susah sket
macam2 nak...

pastu ngan aku nyer wedges skali sumer dyorang sapu
hehehehe

~the end~

Saturday, March 12, 2011

Jom jalan-jalan...

pas da sebulan xbalek uma..
akhirnye dapat gak aku balek minggu ni
tapi aku lik jb
dok mlepak uma kakak2 aku
malam tu sampai je kat larkin 
akak aku yang name fieza tu ngan tunang dy amek
pastu dyorang ajak gie makan
aku ngan keadaan yang mamai2 tu ikut jela mane dyorg bawak
tibe2 samapai je kat kedai ni terus terbeliak mata aku
hehehe kenape??
korang tengok jela menu yang dy kasik ni


hehehehe
ambooiii sedapnyee..
da lame xmakan western cmni
terus terbukak mate aku luas2
sib bek tak terkeluo je bijik mate aku malam tu kan
hehehe pastu aku pun order la

.
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
v



taaraaaa~
 ni la dy deep fried chicken chop yang aku order malam tadi
tengok gambo ni je da leh wt aku lapo lik & terase nk makan ag
memang menyelerakan laa...
akak aku pun da banyak kali cite pasal kedai ni
tapi xberkesempatan lak nak gie
malam tadi baru sempat
hehehe tankz sanagt2 kat abg faiz yang da blanje makan semalam
sedaappp wooo..
da la sedap..pastu murah lak tu
hehehe
ni aku makan kat area BBU..
klu korang pun tibe2 teringin lak nk try makan camni
korang g area BBU tu
g carik kedai name "Restoran Angah D&C" k..
memang xrugi la makan kat cni
okay tu je entry tuk skang ni
ni aku nak g mandi
nak siap2
nak g jalan2 ngan kakak2 aku sumer jap ag
tata~

Sunday, March 6, 2011

saya karok 2 lagu tadi...hehehe n_n



maaf ye kawan-kawan sumer...
kerna entri yang lepas2 tu agak emosi sket..
dan maaf algi sekali wat sumer yang terasse ati ngan aku,
sepanjang aku kawan ngan korang..
tapi skang aku nak tutup sumer cite2 sedey,
dan mulekan idup aku ngan cite yang baru...
lagipun arini mood aku da kembali okay sket,
pas mengadu kat fara mase aktiviti kemahiran insaniah pagi tadi..
dan pas maghrib tadi aku cepat2 siap sebab aku sebok nak ngikut dak2 ni yang nak g jusco..
hehe aku memang suke menyebok kalau dyorang nk kuo,
mesti aku nk ikot gak..
alaaa ag pun tadi sebenarnye aku nak g beli beg,
tapi bile da pas beli beg tu ati aku cam rase lega,
rase epi sangat2 sebab aku beg tu kiut + comey..
hehehe tu pun mira yang pilihkan sebab aku xpandai pilih..
pastu..oleh kerna aku ni da cam epi...
aku pun bantai nyanyi 2 lagu sekali..
hehe xpenah2 aku nyanyi arini leh plak aku bantai 2 lagu sekaligus..
lagu shahila(yg teristimewa) ngan lagu ella(baldu biru) hehehe   n_n
so kat sini aku nak ucap tankz banyak2 kat korang2 yang da bawak aku g merayap tadi..
aku rase epi de kawan2 yang care kat aku cam korang...
tankz yanz, mira, dalin & raja...
sebab selalu bawak aku g merayap..
hehehe sayang sama korang...

Friday, March 4, 2011

Hati saya menangis lagi........

tadi de something kat kelas yang wat aku jadik sedey sesangat...
sampai aku hampir2 nak menitik air mate..
tapi aku try jugak kawal, xmo kasik dy kuar..
konon2 nak cover cun..huhu
tapi xleh plak...
laju je air mata kuar tadi..
aku pun slow kesat mate aku..
konon2 wat cam ngantok..
pastu tibe2 aku terus rase rindu sangat2 ngan dak2 kelas aku mase kat sgamat dulu..
rindu kat waji, aini, nik, sal, dan sumer2 la yang de kat ctu..
termasuk la adek2 junior kesayangan aku tu... 
rinduu sangat2 kat korang sumer,
tah la...xtau nape tibe2 lak leh terase cmni..
tapi yang pastinye ati aku xgembira belajar kat sini..
semangat aku yang berkobar2 mase diploma kat segamat dulu, ilang cmtu je...
banyak sangat bende yang wat aku depressed kat cni..
kenape ek??..
pastu kat kelas pun aku sentiasa rase tak besh, tak sedap + tak senang duduk,
macam2 ag la yang tak...
tibe2 rase nk extend je sem ni,
 rase nk stop belajar pun ade,
pe ek yang aku patut wat skang nie??

Wednesday, March 2, 2011

susah ke nak kawan ngan saya nie??

susah sangat ke awak nak ikut pe yang saya suruh??
bukan saya soh watpe pun...
wat bende kecik camtu pun awak xleh nak ikut..
dulu before saya time awak,
awak kata awak akn cube untuk bahagiakan saya,
akan cube untuk wat yg terbek untuk kite,
tapi skang??pe cerr??
sumer janji-janji awak tu tak de makne la ea?
ke awak rase pe yang selame ni saya nak membebankan awak??
atau awak cume terpaksa ikut kehendak saya??
atau awak memang xsuke care saya??
please la wak,kalau de pape yg awak xpuas ati..
gtau la kat saya,
jangan pendam sorang2 camtu..
kan da cakap pape kite bincang same2..
tapi nape skang jadik camnie plak..
saya rase sedey sangat2 taw wak..