Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Sunday, January 30, 2011

tangis dalam duka



Bibir yang mengukir senyum tapi hati menangis
Bait-bait kata luka pedih dihati tiada siapa tahu
Senyuman yang menangis tiada yang melihat

Senyumlah hati!
Sepi, hampa
Sampai bila?

Bibir yang tersenyum
Hati…
Kelam…kusam
Tiada siapa tahu
Tiada siapa dapat melihat

nota kaki:
amboi...bermadah sakan aku kali nie..
huhu bukan apa...
cuma ingin meluahkan rasa d'jiwai..
knapa bila seorang lelaki syangkan kite dy ckp  knonnye nk jge kite...
tapi bile da xde pape..mcm2 dy kata..
xsangka dy begitu rupa..
sdey dlm ati tidak terkira..

Tuesday, January 25, 2011

myself again

erkkk...
alhamdulillah..
kenyang..
hahahaha...
back to my stories..
okay...skang saya nk tunjuk plak smer org2 kesayangan saya k..
let's see..

 ni la dy family saya 


 yang ngah tengok kamera ni lak anak sedara saya
..mohd rifqi irsyad..
bru je lahir bulan 11 aritu
cumil kan
cam tau2 je orang amek gambo dia..

ni lak name dy nina
anak sedara yg pling havoc saya penah ada
yang kat bawah2 nie pn ank sedara saya jugak
tengok je la telatah dyorang 
 kadang penat lak nak melayan




n lastly...
ni la dy orang yang berjaya mencuri ati..jiwa..& raga saya
hihihi
~Mr. Ezwan~


 hopefully kteorang nyer relationship berkekalan la kan
..amin.. 
dan moge2 my family
akan sentiasa bahagia & bahagia selama1nya..




~welc0me to mY pagE~

..سم الله الرحمن الرحيم..
~Assalamualaikum~

hye u guys
i'm still new here
tapi xla baru sangat
penah de blog pun before nie
tapi oleh sebab da lame xbukak
da lupe da pe paswod nye
so saya rase blog tu pun da terhapus ngan sendirinye
hihihi
so firstly, lets me introduce myself
haa ni la dy si comel manje
hahaha perasan la plak kan

ini la saya
- siti nadzirah -
tapi korang sumer leh panggil saya ziera
umo saya taun ni 22
dan skarang menetap di batu pahat bersama my family
merupakan seorang student
yang skang amek degree HR kat UiTM Melaka
before nie amek diploma kat UiTM Segamat
taking in business study
okay cukup samapai ctu je
klau de pape nak tau lebih lanjut leh anto komen kat saya k ;)

next, saya akan cite serba sket lak pasal family saya
okay yang kat bawah ni ayah saya
gambo dy zaman mude remaja ag
oleh sebab ayah saya lahir taun before merdeka gambo nye sumer itam putih
ni gambo asli taw,bukan edit gune photshop ye
arap maklum...


next picture...

yang nie plak mak saya
hahaha cantik kan
mcm saya
hihi
ni pun gambo dy zaman muda2 dulu

emm...
rase nye wat mase ni tu jela yang saya nak cerita
pasni saya akan sambung ag cite pasal saya k..
skang saya nk g makan
sbab perut saya da berdendang 
berkeroncong
berdangdut
sumer 'ber' ade
hahaha 
okay adios