Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Friday, December 23, 2011

Penantian yang tak sia-sia

Salam sumer....

Hari nie rase syok sanad-sanad *sangat2. Sebabnye ari ni la ari terkahir yang sangat membahagiakan. Ari terakhir minggu kuliah dan makne nye ari terkahir sebelum bermulanye final. Hehe. Tadi pun baru je abes jawab 2 test. Tak tau la merepek ape kat kertas test tadi, sebabnye kepala hotak sumer pikir nak balek je skang nie. Hehehe maap ye lecturer2 sumer kalau tulisan saya macam ulat gonggok..lipas kudung..ular sawa..sebab keluar da tulisan malas. Hehehe. Zira stop sampai sini jela, sebab nak gie mandi, jap lagi nak kuar, gie jalan2 ngan housemate tersayang before balek esok. Hehe. 



wat sumer yang beragama kristian zira ucapkan "Merry Christmas" ye
dan yang korang2 yang lain tu stat pasang azam tahun baru k
tak lama je lagi nie.




p/s: tak sabar nak balek esok. :)  *OkdahBai. 

2 comments:

haffizmohdnoor said...

happy holiday!!! :)


http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/12/blog-hacked-by-pengembara-timur.html

Ziera Ieyah said...

tankz hafiz. :)