Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, December 7, 2011

Minggu paling busy abad ini.

salam semua....
sedar tak sedar da nak sampai akhir tahun da kan,
dan akhir tahun tu makne nye tinggal lebih kurang 3 minggu je lagi before final,
tapi tu belom campur tolak time tido, time makan,time mandi ngan time tengok muviee lagi,
kalau kire semua-semua tu mau tinggal bape ari je kan,
dan minggu-minggu terakhir camni la assignment akan datang bergolek-golek kat kite,
ngan test yang berderet-deret lagi,
sampai tak tau da mane satu nak mule kan dulu




senarai kerja untuk minggu-minggu terakhir before study week:

Report Performance Management (8/12)
Present Training & Development (9/12)
Report Performance Management: group (12/12)
Present Labor economics (12/12)
Report Personal Development (14/12)
Report Training & Development (19/12)
Report Role Play (23/12)

p/s: bukan zira yang wat keje last minute ye,
         tapi memang lecturer yang bagi last minute. ^____^

No comments: