Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Friday, December 16, 2011

Having a "makan-makan" with classmate

Assalamualaikum....

Dalam kesibukan menghadapi minggu terakhir nie dengan nak siapkan sumer assignment-assignment yang menggunung, ngan test yang berderet-deret tu, pastu ngan nk wat presentation nye ag, sempat lagi zira ngan dak-dak kelas gie jalan-jalan konon-konon nye nak relax kan minda. Hehe. Lagipun semalam satu ari suntuk kitorang tak ade kelas, so kiteorang pun decide nak gie jalan-jalan. Hehe. Bukan nak shopping pe pun, saje nak jalan-jalan cuci mata. Maklum la..da ujung-ujung sem ni,  poket pun da tak berapa nak berisi da. Hehe. So,Korang layan kan jela okeyh. 




jenjalan bawah terik mentari.
konon-konon nak sunburn
*bajet macam pelancong* 
Hehe.





pastu, malam tu de jamuan makan-makan untuk budak-budak kelas. so, kiteorang ngan tak balek uma  nye, terus datang bawak perut yang lapar. Hehe. 


antara makanan yang disediakan
simple but kenyang.



aksi-aksi makan mereka yang pelbagai. Hehe.




 Antara pensyarah-pensyarah yang hadir. *walaupun sumer bukan la pensyarah yang mengajar kiteorang tapi kehadiran mereka di alu-alukan jugak. Tankz to all lecturer yang sudi hadir memeriahkan majlis ye.  




siap bawak tupperware bekas tembikai letak depan dia tu ha. 
hehe
okeyh yang nie housemate zira
tankz sebab sanggup kawan ngan zira 
walaupun zira selalu moody-moody
selalu tido tendang-tendang korang. hehe.
pape pun zira sayang orang taw. 




Bile perut da kenyang, ape lagi... zira pun mula la snap sane snap sini.
Dan nie semua antara kawan-kawan zira yang kat sini.
mereka la teman, 
mereka la kawan.
kawan bergaduh itu la mereka
teman bergelak tawa itula jua
let's frenz forever okeyh. ^___^


4 dara pingitan yang versi sopan


3 awek - awek pingitan versi rock 
ehh rock ke?? Hehe.

okeyh yang ni kawan baik zira *fara*
kiteorang da kenal dari mase amek diploma kat segamat lagi
 & she's the one yang selalu dengar zira merungut, membebel, mengkomplen 
dengan sabarnye
(hehe tankz fara sebab sudi dengar semua bebelan aku)


* peace*

 cik intan


cik fara & cik izan

 cik ida & cik aefa


antara awek-awek cun wakil kelas 4B yang datang



the whole class 4A & 4B



Tankz sudi baca repekan zira. ^_____^
Sekian Terima Kaseh.

2 comments:

intanurulfateha said...

mate kite rabak gile Y_Y

Aefa Aerisya said...

wah~~ ziera smpat lagi nak update blog. uhuk2.. blog aefa dah bersawang agaknya tu.. haha.. xdan nak update.. -.-'
btw. nice entry... sukeee :)