Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Tuesday, December 27, 2011

Aktiviti Menternak Lemak Di Malam Hari Lagi & Lagi... (Part 2)



Salam sumer...
maaf la ye lambat hapdet pasal entri yang ni, maklum la zira baru je balek uma kan, dok melayan anak2 buah yang makin nakal hari ke hari tu, mau sakit jantung ngan darah tinggi di buatnye melayan diorang taw. Huhu. Pastu ngan uma makcik ade kenduri semalam...nie baru la sempat nak melayan blog kesayangan. Hehe. Layaaan kan jela story dibawah ni yee. 


mama-rep kami MIRA yang garang tapi baik hati. Hehe.


Sempat lagi tu posing ngan kek. Hehe.


Setrusnya sesi makan dan makan. 
Nie part paling besh sebab makan KFC. Hehe. Faveret zira tu. 

peace yaww!!!

yang dok buat peace tu Aefa, orang sarawak. sian dia tak boleh balek cuti study week ni sebab rumah dia jauh sangat. tak pe ye aefa, t luse saya balek saya teman awak oke. 

both of them are taken oke. Hehe.




Grrrr!!! 


 Haa yang nie gambar zira ngan Cik Intan.. Tak sangka zira de kawan sekelas yang blogger jugak, feymes lak tuh. Follower dia pun mau dekat 6k tu. Arapnye satu ari nanti zira boleh ikut jejak dia. Hehe.

Gambar tak bape terang sebab cermin tu xcantek. Aisshh spoil gambar taw.




ini dia classmate zira yang cun2...Hehe. Diaorang memang pantang kamera depan mata, macam2 gaya terkeluar. Siap ngan miss2 sekali berposing sakan. Hehe. 







Akhir kata:
sayang korang2 ngan miss sekali. Korang memang sporting abes. 

5 comments:

Pen Biru said...

zaman blajar la zaman yg paling best..kumpulkan kenangan sbyk mungkin..

Ziera Ieyah said...

kaaann...zmn blaja ni la pling best t sok da kje kmpem msing2 xde mse da nk hangout sme2 hehe

Aefa Aerisya said...

Zira~~ cepat balik... melaka sgt sunyi dn menyeramkan :(
Aefa pon nak update pasal party2 tu smua. tp... malas lak nak taip. hikhik

Ziera Ieyah said...

sok sy balek k aefa...hehe ala pe mls2 nie epp bse ea dy...hehehe t la ble2 borg update k

intanurulfateha said...

heee tunggu my part pulak. dah lambat baru nak buat entry neh kehkehkeh