Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Tuesday, November 29, 2011

Nak apply ape yek??

salam semua. 
Skang ni zira ngah pening kepala pikir nak apply ape untuk sambung blaja ni. 
Eeh tapi bukan untuk zira taw, untuk adik zira yang ngah amek SPM taun ni. 
Aish xtau la ape yg sesuai untuk dy. 
Abang zira da amek bidang kejuruteraan awam, 
zira plak da amek bidang bisnes, 
skang ni adek zira nye turn lak nak sambung blaja...
yang kat atas ni adek zira la,
tapi dy pun tak tau dy minat ape. 
Tu yang wat tambah zira pening kepala nak applykan dy ape tu. 
So, zira nak mintak jasa baik korang-korang sumer suggestkan kos ape paling sesuai untuk dy amek ea. 
korang kan baik-baik kan hehehe.


terima kasih. jasa korang akan zira kenang. ^____^

2 comments:

Asmara said...

Salam zira. Akk rasa biar adik Zira tentukan dia minat bidang apa dan nnti dia boleh bawak x bidang yg dia nk ceburi. Kalau skrg mybe IT menjadi pilihan, result bagus boleh cuba amik bio perubatan sbb peluang kerja trbuka luas nanti. Apa2 pun selamat maju jaya buat adik zira. ;)

Ziera Ieyah said...

salam akk. tp dy skang amek sastera. leh ke klu dy nak apply bidang perubatan?