Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, June 1, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

aisshh lame sungguh da tak update blog aku ni...biasa la da stat cuti sem ni dok uma best sangat makan durian sampai tak hengat nak jenguk blog aku hehehe.
arini baru aku berkesempatan nak update, so aku jenjalan terjah blog-blog orang dan tibe-tibe aku nampak la kat blog  Cik Nisa Kay ni ngah wat giveaway..hehehe mane tau aku leh tercalon untuk menang ke  kan.. :D

camne nak join??okay senang je 

1. Mule-mule korang kena wat simple entry yang tajuknye "Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip". Tajuk entry  korang mesti camni taw, di ulangi MESTI okay...hehehe tak leh tukar Nisa Menaip tu jadik Nisa Melukis ke, Nisa Menjahit pun tak boleh..

2. Pastuh korang kena taruk banner ni kat korang nye entry macam yang aku wat ni dan mesti link kan banner nie ke entry giveaway oleh cik Nisa nie okay..tak payah susah-susah letak kat sidebar.


banner mid-year GA
TARIKH MULA : 31 MEI 2011  >   TARIKH TUTUP : 6 JUN 2011

3. Seterusnye wajib letak senarai nama ni kat entry korang taw, sebab diaorang sumer ni la yang akan menaja giveaway kali ni....kalau korang malas nak link kan satu-satu, korang copy je list tu pun boleh.
4. Pastu korang leh la tag kat sape-sape 2 orang kawan-kawan korang dan sebar-sebarkan pasal giveaway ni, tapi cik Nisa kata kalau tak nak tag sape-sape pun boleh. tapi kat sini aku nak tag kat Shiela dan Azwazee sebabnye diaorang ni pun rajin join giveaway...hehe

5. Entry korang hanya akan di proses oleh cik Nisa kalau korang follow sumer kriteria kat atas, kalau ade satu pun yang tertinggal korang nye penyertaan akan di reject serta merta. Okay??

6. Dan yang terakhirnya, korang kena taruk link entry korang kat ruangan komen entry cik Nisa. Nie pun mesti taw, kalau tak mane cik Nisa nak tau korang join giveaway dia ye tak.

Lagi satu, kalau korang nak tau ape adiah-adiah best yang menanti korang kalau korang join giveaway ni meh klik kat S.I.N.I 

Haa ape lagi, meh la join giveaway ni ramai-ramai, korang boleh je ajak kakak korang, adik korang ke, pakcik, makcik, sedara mara, kawan-kawan, jiran sebelah uma pun boleh, yela mane tau kut-kut rezeki korang ke menang, tak pun rezeki aku ke menang adiah-adiah tu kan best tu....hehehe 

4 comments:

Pinky Pixie said...

gd luck dear!

~ziera~ said...

hehe wish me luck k...

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

~ziera~ said...

ok nisa....tankz ya...