Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, May 4, 2011

oohh cemburunya saya dengan mereka -__-'

cemburunye tengok mereka...
adakah saya juga mampu gembira seperti mereka??
mampukahh saya nikmati saat2 manis sebegitu??
cewaaah ayat da cam ayat novel la plak kan, hehehe
tapi siyesly aku cemburu tengok dia..
hahaha cemburu plus bahagia tengok akak aku yang sorang ni
kenapa???
sebab dia baru je selamat disatukan dengan pasangannya 2 ari yang lepas
pada 1 mei 20011
ni maknanya aku da dapat sorang ag abg ipar
dan tak lama ag kompem2 aku dapat anak sedara baru lak kan...hehehe
tapi entry kali nie aku xmo cite banyak2
nanti aku sedey sebab aku lame ag nak kawin (T__T)
so, biar gambar jela yang menceritakan kebahagiaan mereka okay
laaayaaaannn.....




nie gambo mase dy dok tunggu acara batal air sembahyang
sempat ag kan

see see bahagia kan mereka

sesi tol-mengetol (eh betol ke aku eja ni??hehehe)



tengok tu bukan kemain seronok ag akak aku ketawa kan

feewiiitttt merah in da house gitu

akak aku ngan bestfren dia merangkap pengapit dia untuk aritu

eeh lawan tokey nampaknye pengapit kite tue hehehe

ni akak yang kawin mase taun lepas
da dapat anak pun
meh kite close up sket gambo anak dy k

|
|
|
v

taaraaa...ni la dia si bulat montel
comel kan ^_^
okay skang mari kite close up lak gambo pengantin pompuan yang serba merah ni

chaaanteekkk!!
dan seterusnya gambo diaorang masa amek gambo outdoor



okay the end~
itu saja untuk entry kali nie
skang saya kena sambung study lak
sebab lusa saya dah ade exam
kawan2 wish me luck yee

notakukukaki: semoga mereka bahagia hingga ke akhir hayat mereka dan semoga jodoh saya juga dipanjangkan dengan Mr. E saya... ngeee ^____^

No comments: