Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Tuesday, April 26, 2011

1st GIVEAWAY by Bundle Dress Cinta


klik kat 1st Giveaway kalau nak join k
tarikh tutup : 3/5/2011


"jom join 1st Giveaway by Bundle Dress Cinta"

bukan men beso ag tajuk entry aku kali nie kan ^_^
hehehe bukan ape saje nak bagi korang terbeliak sket tengok entry aku kali nie
actually aku xpenah pun join mane2 contest before ni
ni pun tadi mase aku dok belek2 blog orang
terjumpa la blog ni
terus teruja nak join
maklum la aku ni xpenah pakai dress
sebabnye aku ni pendek sket
kawan2 aku kata xsesuai pakai dress  -_-'
tapi tak kire...aku nak gak join contest ni
mane tau kot2 cik najwa kite ni bermurah ati nak bagi aku free dress kan
hehehehe dapat la aku melaram pakai dress + wedges mase dating ngan buah ati aku nanti
so korang2 sumer meh la join skali contest ni k


nak tag : 
Ana
Shiela
Ayien,
 Mira
Yanz

1 comment:

Najwa Fizz said...

nice entry..hehehe
dress sesuai utk sume x kisah ler tinggi ke pendek sikit ke.. as long as kita tahu cmne nk melaram/sesuaikan dgn aksesori:)
good luck dear...ptg ni najwa update winner list yer....:)