Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Wednesday, March 2, 2011

susah ke nak kawan ngan saya nie??

susah sangat ke awak nak ikut pe yang saya suruh??
bukan saya soh watpe pun...
wat bende kecik camtu pun awak xleh nak ikut..
dulu before saya time awak,
awak kata awak akn cube untuk bahagiakan saya,
akan cube untuk wat yg terbek untuk kite,
tapi skang??pe cerr??
sumer janji-janji awak tu tak de makne la ea?
ke awak rase pe yang selame ni saya nak membebankan awak??
atau awak cume terpaksa ikut kehendak saya??
atau awak memang xsuke care saya??
please la wak,kalau de pape yg awak xpuas ati..
gtau la kat saya,
jangan pendam sorang2 camtu..
kan da cakap pape kite bincang same2..
tapi nape skang jadik camnie plak..
saya rase sedey sangat2 taw wak..

No comments: