Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Saturday, March 12, 2011

Jom jalan-jalan...

pas da sebulan xbalek uma..
akhirnye dapat gak aku balek minggu ni
tapi aku lik jb
dok mlepak uma kakak2 aku
malam tu sampai je kat larkin 
akak aku yang name fieza tu ngan tunang dy amek
pastu dyorang ajak gie makan
aku ngan keadaan yang mamai2 tu ikut jela mane dyorg bawak
tibe2 samapai je kat kedai ni terus terbeliak mata aku
hehehe kenape??
korang tengok jela menu yang dy kasik ni


hehehehe
ambooiii sedapnyee..
da lame xmakan western cmni
terus terbukak mate aku luas2
sib bek tak terkeluo je bijik mate aku malam tu kan
hehehe pastu aku pun order la

.
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
v



taaraaaa~
 ni la dy deep fried chicken chop yang aku order malam tadi
tengok gambo ni je da leh wt aku lapo lik & terase nk makan ag
memang menyelerakan laa...
akak aku pun da banyak kali cite pasal kedai ni
tapi xberkesempatan lak nak gie
malam tadi baru sempat
hehehe tankz sanagt2 kat abg faiz yang da blanje makan semalam
sedaappp wooo..
da la sedap..pastu murah lak tu
hehehe
ni aku makan kat area BBU..
klu korang pun tibe2 teringin lak nk try makan camni
korang g area BBU tu
g carik kedai name "Restoran Angah D&C" k..
memang xrugi la makan kat cni
okay tu je entry tuk skang ni
ni aku nak g mandi
nak siap2
nak g jalan2 ngan kakak2 aku sumer jap ag
tata~

2 comments:

coffee said...

follow mollow milo.. about your header is ongoing. please sabo ye.. bacepost ni lapo plak... and lagi satu.. click ehem2 kat sini.. balas kunjungan ye..

~ziera~ said...

hehe tankz ya~