Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Friday, March 4, 2011

Hati saya menangis lagi........

tadi de something kat kelas yang wat aku jadik sedey sesangat...
sampai aku hampir2 nak menitik air mate..
tapi aku try jugak kawal, xmo kasik dy kuar..
konon2 nak cover cun..huhu
tapi xleh plak...
laju je air mata kuar tadi..
aku pun slow kesat mate aku..
konon2 wat cam ngantok..
pastu tibe2 aku terus rase rindu sangat2 ngan dak2 kelas aku mase kat sgamat dulu..
rindu kat waji, aini, nik, sal, dan sumer2 la yang de kat ctu..
termasuk la adek2 junior kesayangan aku tu... 
rinduu sangat2 kat korang sumer,
tah la...xtau nape tibe2 lak leh terase cmni..
tapi yang pastinye ati aku xgembira belajar kat sini..
semangat aku yang berkobar2 mase diploma kat segamat dulu, ilang cmtu je...
banyak sangat bende yang wat aku depressed kat cni..
kenape ek??..
pastu kat kelas pun aku sentiasa rase tak besh, tak sedap + tak senang duduk,
macam2 ag la yang tak...
tibe2 rase nk extend je sem ni,
 rase nk stop belajar pun ade,
pe ek yang aku patut wat skang nie??

2 comments:

Anonymous said...

zira jgn la sdeyh2. mgkin sbbmseh awal2 lagi, tu blum dapat biasakan diri. tp bila da lama-lama nnt, msti dah ok da.

~ziera~ said...

hurmm ni da abes satu sem pun ni mseh xok ag...miss my old besties....uhuk uhuk